Οι άνθρωποί μας

Οι άνθρωποι μας κάνουν την διαφορά. Η ομάδα της Paspartu αποτελείται από έμπειρους και ταλαντούχους επαγγελματίες γλωσσολόγους, διαχειριστές έργου και μηχανικούς τεχνολογίας. Οι μεταφραστές μας είναι όλοι οι φυσικοί ομιλητές (native speaking) της γλώσσας στόχου με αποδεδειγμένη εμπειρία στη μετάφραση. Η ομάδα μας έχει 15ετη εμπειρία και εξειδίκευση στην ολοκλήρωση μεταφραστικών έργων στους κλάδους: ιατροφαρμακευτικό , λογισμικού, βιντεοπαιχνιδιών και ηλεκτρονικών και βιομηχανικών προϊόντων.

 

Οι γλωσσολόγοι μας (μεταφραστές, επιμελητές, ειδικοί ορολογίας) χρησιμοποιούν το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης μεταφράσεων της Paspartu που ενσωματώνει προηγμένα εργαλεία μεταφράσεων και πρακτικές και τους βοηθούν να μεταφράσουν αποτελεσματικά και με ακρίβεια και να μειώσουν οποιαδήποτε ανθρώπινο λάθος.

 

Στην Paspartu, η εστίαση είναι στις ανάγκες των πελατών μας. Κάθε μέλος της ομάδας είναι πάντα διαθέσιμο στα αιτήματα των πελατών μας έτοιμο να αντιμετωπίσει αλλαγές τελευταίας στιγμής. Η άμεση εξυπηρέτηση από όλα τα στελέχη και με σεβασμό στις επιθυμίες του πελάτη μας είναι βαθιά ριζωμένη στην εταιρική μας φιλοσοφία. Έχουμε δεσμευτεί, και είμαστε περήφανοι για αυτό, να υπερβαίνουμε καθημερινά τις προσδοκίες των πελατών μας.Οι ομάδες μας παίρνουν όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι μεταφράσεις που παραδίδουμε είναι της υψηλότερης δυνατής ποιότητας. Οι υπηρεσίες μας βασίζονται στα διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες ελέγχου ποιότητας του κλάδου των μεταφράσεων με αποτέλεσμα να προσφέρουμε σταθερά υψηλής ποιότητας μεταφράσεις. Όλοι οι μεταφραστές έχουν επιλεγεί ειδικά για να ταιριάζουν τους κλάδους που εξυπηρετούμε και ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου. Κάθε μεταφραστικό έργο ελέγχεται πάντα με βάση το τριπλό στάδιο διασφάλισης ποιότητας της Pasaprtu που στόχο έχει την παράδοση πάντα της ποιοτικότερης μετάφρασης στον πελάτη.

 

Χρησιμοποιώντας τη διαχειριστική πλατφόρμα μεταφραστικών έργων της Paspartu (PathPartu.NET), οι ομάδες μας διασφαλίζουν ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται με βάση τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, και ακολουθεί τον αναγκαίο προγραμματισμό και προϋπολογισμού έργου. Στις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται τακτικές εκθέσεις προς τους πελάτες μας, ώστε να γνωρίζουν ακριβώς σε ποιο στάδιο του έργου βρισκόμαστε και τι ενέργειες και εργασίες ολοκληρώνουμε. Ο σεβασμός των προθεσμιών και η παράδοση των μεταφραστικών έργων στην ώρα τους αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

 

Έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μιας που σε κάθε νέο έργο που μας εμπιστεύονται μαθαίνουμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να εξυπηρετούμε τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

SHARE
ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ