Υπηρεσίες voice over

Η διατήρηση της εμπειρίας του παιχνιδιού και του εμπορικού του μηνύματος απαιτεί πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία. Πέρα από την μετάφραση των: εγχειριδίων, κείμενου, συζητήσεων, υποτίτλων, στίχων, συσκευασίας, υλικά μάρκετινγκ και ιστοσελίδες τα παιχνίδια θα πρέπει να υποστηρίζονται με επιτυχία και από μια επαγγελματική φωνή.
 
Για να μείνει στην κορυφή της τοπικοποιήσης (localization) παιχνιδιών η Paspartu παρέχει υπηρεσίες φωνής (voice over) μέσω της στρατηγικής συμμαχίας που έχει συνάψει με την κορυφαία εταιρεία παροχής Voice Over στην Ελλάδα. Μέσα από το συνδυασμό των δυνάμεών μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τοπικοποιήσης για τη βιομηχανία βίντεο παιχνιδιών (κονσόλες, διαδικτυακά, mobile). Στόχος μας οι πελάτες μας να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο με το αναλαμβάνουμε πλήρως την επιτυχή μεταφορά των παιχνιδιών τους σε άλλες γλώσσες: γραπτώς και φωνητικός.
 
Φήμη του στρατηγικού μας συνεργάτη έχει δημιουργηθεί μέσα από την επιτυχημένη μεταγλώττιση μεγάλου αριθμού βίντεο παιχνιδιών τα τελευταία 15 χρόνια. Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους και τεχνική υποδομή τους, τους έχουν δώσει την δυνατότητα να συνεργαστούν με τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών παγκοσμίως.
 
Δημιουργικές ομάδες: Αποτελούνται από τους πιο ταλαντούχους τεχνικούς διαλόγου της βιομηχανίας, ηθοποιούς, αφηγητές, τραγουδιστές, μηχανικούς ηχογράφησης και μίξης. Οι συνεργάτες μας είναι το πρώτο studio στην Ελλάδα το οποίο ενσωματώνει τις φωνητικές υπηρεσίες μεγάλων αστεριών του Ελληνικού κινηματογράφου και τηλεόραση στα έργα που αναλαμβάνει.
 
Game Voice-Over Υπηρεσίες: Τα τελευταία 15 χρόνια οι συνεργάτες μας έχουν δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη ομάδα voice over που αποτελείται από έμπειρους διαχειριστές έργων, σκηνοθέτες και ηχολήπτες που μοιράζονται το πάθος για βιντεοπαιχνίδια και συνδυάσουν την τεχνική τους αρτιότητα και δημιουργικό.
 
Ενδεικτικοί Πελάτες: Τα τελευταία 15 χρόνια οι συνεργάτες μας έχουν μεταγλωττίσει σχεδόν το σύνολο των βίντεο παιχνιδιών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
 

SHARE
ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ