Γλώσσες

Για να έχει παγκόσμια απήχηση το προϊόν, η υπηρεσία ή το έντυπο υλικό σας, δεν αρκεί μόνο η μετάφραση του κειμένου, του περιεχομένου ή του γραφικού περιβάλλοντος χρήστη (GUI) στην απαιτούμενη γλώσσα. Απαιτείται επίσης προσαρμογή στα ήθη και τα πολιτιστικά πρότυπα της γλώσσας στην οποία μεταφράζεται, καθώς επίσης και ενσωμάτωση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών αναφορικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες της επιδιωκόμενης αγοράς. Ανεξάρτητα απο το λόγο για τον οποίο θέλετε να επικοινωνήσετε με άλλα μέρη του κόσμου, είτε για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, είτε να επικοινωνήσετε με υφιστάμενους πελάτες και εργαζόμενους, η Paspartu ειδικεύεται στην παροχή τεχνικά άρτιων μεταφράσεων που είναι άριστα προσαρμοσμένες στη χώρα ή την περιοχή που σας ενδιαφέρει.

Η Paspartu διαθέτει τα απαραίτητα μέσα και την τεχνογνωσία για να παρέχει επαγγελματικές μεταφράσεις σε πάνω από 40 γλώσσες. Προσφέρουμε μεταφραστικές υπηρεσίες μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο άνω των 5.000 επαγγελματιών παροχής μεταφραστικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει καταρτισμένους επαγγελματίες μεταφραστές καθώς επίσης και πιστοποιημένους ειδικούς στο εκάστοτε αντικείμενο. Οι υπηρεσίες μας εξειδικεύονται και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη και η Paspartu μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο που απαιτεί αξιόπιστη μετάφραση υψηλής ακρίβειας από ή προς τις 40 αυτές γλώσσες. Ακολουθεί κατάλογος των γλωσσών από και προς τις οποίες μεταφράζουμε:

Αλβανικά Αγγλικά Ουγγρικά Πορτογαλικά
Αραβικά Εσθονικά Ιταλικά Ρουμανικά
Βουλγαρικά Φινλανδικά Ιαπωνικά Ρωσικά
Κινέζικα Γαλλικά Κορεατικά Σλοβακικά
Κροατικά ΠΓΔΜ Λετονικά Σλοβενικά
Τσεχικά Γερμανικά Λιθουανικά Ισπανικά
Δανικά Ελληνικά Νορβηγικά Σουηδικά
Ολλανδικά Εβραϊκά Πολωνικά Τουρκικά
Ισλανδικά Βιετναμέζικα Χίντι Ταϊλανδέζικα
Λευκορωσικά Ουκρανικά Περσικά Βοσνιακά

Η Paspartu παρέχει αξιόπιστες και ακριβείς μεταφράσεις στις παραπάνω γλώσσες, οι οποίες ολοκληρώνονται μόνο από εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές. Αναλαμβάνουμε για εσάς την μετάφραση:

  • Ιατρικών & φαρμακευτικών εγγράφων
  • Τεχνικών εγγράφων
  • Κειμένων επιχειρηματικού χαρακτήρα και εμπορικής προώθησης
  • Οικονομικών και τραπεζικών εγγράφων
  • Νομικών και δικαστικών εγγράφων
  • Πατέντες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας

SHARE
ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ