Υπηρεσίες

Μεταφραστικές Υπηρεσίες- Στην μεταφραστική εταιρεία Paspartu θα βρείτε τη λύση σε κάθε γλωσσική ανάγκη σας: μετάφραση, επίσημη μετάφραση εγγράφων, επιμέλεια, αντίστροφη μετάφραση, επεξεργασία, DTP, τοπική προσαρμογή, μεταγλώττιση, απομαγνητοφώνηση, απόδοση, ακόμα και μάρκετινγκ.

Η ελληνική μεταφραστική εταιρεία Paspartu είναι το νούμερο 1 μεταφραστικό κέντρο στην Ελλάδα, με πάνω από 10,000 πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Μετάφραση ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου- e-shop (προϊόντικού e-shop)

Η δημιουργία μιας πολύγλωσσης ιστοσελίδας ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό γρήγορα και με τρόπο φιλικό προς τον χρήστη.

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, είναι απαραίτητο για ιστοσελίδες και e-shop να παρουσιάζουν το περιεχόμενό τους σε περισσότερες γλώσσες.
Είναι πολύ σημαντικό να έχετε προσανατολισμένο περιεχόμενο στην μητρική γλωσσά των πελατών σας, και να εντοπίζεται εύκολα μέσω των μηχανών αναζήτησης.
Τα e-shop έχουν υψηλά ποσοστά σε ισοτιμίες μετατροπής και σε πωλήσεις όταν το περιεχόμενό τους εμφανίζεται στη μητρική γλώσσα των πελατών που επισκέπτονται το e-shop σας.

Αν θέλετε να παρουσιάσετε με επιτυχία το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε μια άλλη γλώσσα, δεν αρκεί απλώς να μεταφράσετε το κείμενο ή το γραφικό περιβάλλον χρήστη.

Πρέπει επίσης να το προσαρμόσετε στα πρότυπα και τους γλωσσικούς κανόνες της γλώσσας στην οποία θέλετε να το μεταφράσετε, καθώς και στις ανάγκες και τις προσδοκίες της αγοράς που στοχεύετε. Είτε θέλετε να διευρύνετε το παγκόσμιο κοινό σας είτε να επικοινωνήσετε με υφιστάμενους πελάτες και υπαλλήλους σε άλλες χώρες, η Paspastu μπορεί να εγγυηθεί τεχνικά ακριβείς μεταφράσεις που έχουν προσαρμοστεί με επιτυχία στη γλώσσα που επιθυμείτε.

SHARE
ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ